Portfolio

Afbeeldingsresultaat voor dienst justitiële inrichtingenIn mijn huidige functie als communicatieadviseur en webredacteur zorg ik vooral voor de interne communicatie voor een inrichting van de Dienst Justitiële Inrichtingen. In 2018 heb ik een vast contract gekregen. Naast deze vaste baan heb ik 1 dag in de week ruimte voor een opdracht via mijn eigen bedrijf.

logo AT

Als allround communicatieadviseur bij Agentschap Telecom houd ik me van 2016 tot en met 2018 bezig met interne en externe communicatie. Adviseren, schrijven, redigeren en de identiteit en het imago van Agentschap Telecom bewaken, zijn mijn voornaamste taken. Daarnaast doe ik ervaring op als perswoordvoerder.

Hier kun je een nieuwsbericht lezen waarin ik als woordvoerder genoemd word.

IJzersterk

Bij het marketing- en communicatiebureau IJzersterk bedenk ik het unique sellingpoint vriendschap en werk dit uit in tekst voor de website ditisijzersterk.nl. Verder maak ik marketingplannen en giet deze in InDesign om te presenteren aan opdrachtgevers. Ook houd ik me bezig met copywriting, beheren van websites, sociale media en het redigeren van teksten.

Bekijk hier de website van IJzersterk.

Hanze

De Hanze zoekt een ervaren communicatiemedewerker met verstand van het logisch en klantvriendelijk indelen van de navigatie van intranet en internet. Ik maak een plan voor deze navigatie en voer deze uit. Ook herschrijf ik veel teksten die op intranet en de website staan.

Bekijk hier de website van de Hanzehogeschool Groningen.

DUO

Bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) werk ik 3 jaar lang met veel plezier op de afdeling Communicatie. Ik houd me vooral bezig met de doelgroep inburgeraars. Met een multidisciplinair team vernieuwen we de website inburgeren.nl. Het vertalen van wet- en regelgeving naar gemakkelijk te begrijpen teksten gaat mij door mijn tijd bij DUO zeer goed af.

Bekijk hier de website voor inburgeraars.

Verder houd ik me bij DUO bezig met interne communicatie (communicatieplannen, intranet en personeelsblad) en externe communicatie (e-zines, formulieren, brieven, brochures en folders).

8weekly

Voor het online culturele tijdschrift 8WEEKLY redigeer en publiceer ik 4 jaar lang filmrecensies. Ook vind ik het leuk om zelf een aantal recensies te schrijven.

Lees hier mijn recensies.

Afbeeldingsresultaat voor logo frank

Frank (toen nog Expertshops) is inmiddels een zeer succesvolle webshop. Hier leer ik in een jaar tijd veel over online marketing en hoe je snel een leuke tekst bij een product bedenkt.

Bekijk hier de website van Experty.

&teksten

Bij &Teksten werk ik interviews en teksten uit voor WMO-kranten.

rvo

Mijn schrijfcarrière begint in 2007 bij Dienst Regelingen (nu Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). Voor het personeelsblad Geregeld schrijf ik 2 jaar lang artikelen. Ook ben ik verantwoordelijk voor het schrijven van werkinstructies.